Lång tradition av grillad gris.
I hela tre generationer har Glenns familj grillat gris över öppen glöd. Med många års erfarenheter från generation till generation är kunskapen samlad och mästare har han blivit. Glenn är uppväxt på en gård på den skånska landsbygden vilket gör att han alltid levt nära sina råvaror. Glenn har alltid varit väldigt matkär vilket gjorde att han tidigt visste att matlagning var hans stora passion. Han utbildade sig till kock och sedan dess har matresan gått mellan olika välkända krogar runt skåne. 2013 började han även tävla inom matlagning och det året slutade med en finalplats i Årets unga kock. 3år senare var det dags igen och denna gången blev det högsta plats på prispalen med en Guld medalj i Burger Battel i stockholm. Även han har testat på arbetslivet utomlands. Glenn är känd för att vara uppfinings rik och nyfiken. Han tittar alltid över axelen efter de bästa råvarorna som han lätt känner igen sedan barnsbenen när han cyklade omkring bland åkrarna.